donderdag 27 januari 2011

shopVIP

Ben je net zo'n 'shopnerd' als ik? Dan is deze site echt iets voor jou!

Hoe zij zichzelf omschrijven:

Ons community concept

ShopVIP.com is een shopping community die exclusieve Sales organiseert van prestigieuze A-merken tegen 30% tot 70% korting. Deze exclusieve Sales zijn alleen toegankelijk voor ShopVIP leden.

ShopVIP.com richt zich op alle fashion en lifestyle producten zoals kleding, accessoires, sportkleding, horloges, huishoudartikelen, gadgets en nog veel meer.

Onze leden krijgen regelmatig uitnodigingen voor onze exclusieve Sales. Op de dag van de Sale kunnen leden direct de producten van prestigieuze A-merken online op de website kopen met kortingen die oplopen tot wel 70%. De Sales zijn maar voor een paar dagen beschikbaar, je moet dus goed je email inbox in de gaten houden. Je kunt geheel veilig betalen met zowel iDeal, verschillende credit cards, PayPal, acceptgiro of een eenmalige machtiging.

Je kunt alleen lid worden van deze exclusieve shopping community als je door iemand wordt uitgenodigd (referentie). Dus vraag om je heen of iemand al lid is van ShopVIP.com. Mocht je niemand om je heen kennen die lid is van ShopVIP.com dan kun je jezelf ook op de wachtlijst plaatsen.


Vandaag heb ik een hele leuke (vind ik zelf dan) bestelling geplaatst en zit nu al met smacht te wachten tot het binnen is!Natuurlijk plaats ik foto's als ze binnen zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...