zaterdag 11 juni 2011

Vente-Exclusive.com


Vente-Exclusive.com werd in 2006 opgericht, en is vandaag marktleider in online privéverkopen van lifestyle- en merkartikelen, met meer dan 1.000.000 leden in Nederland en België.
Als besloten club biedt Vente-Exclusive.com haar leden exclusieve toegang tot verkopen van topmerken, die tegen sterk verlaagde prijzen worden aangeboden.
In 2010 werden meer dan een half miljoen merkartikelen gekocht op de site, en realiseerde Vente-Exclusive.com een omzet van 16 miljoen euro.

Vente-Exclusive.com streeft er naar dé voorkeurpartner te zijn van de meest gereputeerde lifestyle- en modemerken. Dit doen we door hen het meest rendabele afgeschermd online verkoopkanaal te bieden. De missie van Vente-Exclusive is om onze leden de beste deals aan te bieden door gereputeerde merkartikelen te verkopen, tegen de scherpste prijzen.

We beschouwen de merken waarmee we samenwerken als onze naaste partners, en waken er over dat de kwaliteit van hun producten en hun merkimago bewaard blijven. Via Vente-Exclusive.com geven we hen rechtstreeks toegang tot de grootste online community van lifestyle- en modeliefhebbers in de Benelux.
Shoppen moet voor de leden van Vente-Exclusive.com elke keer opnieuw een unieke en zorgeloze ervaring zijn. Onze prioriteit is om onze leden voortdurend de meest gereputeerde merken tegen de scherpste prijzen aan te kunnen bieden.
Daarnaast blijven we investeren in een gebruiksvriendelijke website, veilige betalingsmogelijkheden, duidelijke informatie betreffende de status van elke bestelling, en een perfecte service na verkoop.
Om deze doelstellingen te realiseren, geven we prioriteit aan exclusiviteit, vertrouwen, kwaliteit, en service.
 • Exclusiviteit: Uitsluitend geregistreerde leden krijgen toegang tot onze verkopen. Op deze manier kunnen we het exclusieve karakter van Vente-Exclusive.com behouden. En bieden we onze partners een discreet verkoopkanaal, met een selectief publiek.
 • Vertrouwen: We bieden onze leden uitsluitend 100% originele merkartikelen aan. Deze worden rechtstreeks bij de producenten of officiële distributeurs van topmerken aangekocht. Daarnaast bieden we een ruim aanbod van strikt beveiligde betalingsmogelijkheden. Elke klant kan zijn aankoop terugsturen en terugbetaald krijgen, om welke reden ook.
 • Kwaliteit: We werken alleen samen met populaire topmerken, en waken over hun merkimago. Alleen de beste merkartikelen worden op onze website verkocht.
 • Service: Klanttevredenheid en service staan centraal bij Vente-Exclusive.com. We streven er naar elke aankoop aangenaam en eenvoudig te maken. En zorgen ervoor dat klanten op elk ogenblik geïnformeerd zijn over de status van hun bestelling. Bovendien staat onze service garant voor een professionele dienstverlening na verkoop.

Vente-Exclusive.com
handelend onder de naam/namen: Vente-Exclusive.com NV
Adres:
Kantooradres: World Fashion Center
Fashion Garden Unit 04.06.16
Koningin Wilhelminaplein 1
1062 HG Amsterdam
Telefoonnummer            020 763 0809      
Bereikbaarheid: Vanaf maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur
E-mailadres: club@vente-exclusive.com
BTW-nummer: 8175 36 917 B01

Hoe werkt het? (klik voor groot formaat)

Wist je dat? :

 • Vente-Exclusive.com ruim 1.000.000 leden telt in Nederland en België, en daarmee de grootste besloten winkelclub van de Benelux is.
 • dagelijks gemiddeld 120.000 bezoekers naar onze website surfen.
 • er wekelijks minstens 8 nieuwe verkopen van bekende lifestylemerken op Vente-Exclusive.com aangeboden worden.
 • in 2010 onze leden meer dan een half miljoen artikelen kochten op Vente-Exclusive.com.
 • Momenteel kopen onze leden gemiddeld 2.500 artikelen per dag op Vente-Exclusive.com.
 • Je in alle vertrouwen kan betalen op Vente-Exclusieve.com, dankzij de ruime keuze uit veilige betalingsmogelijkheden zoals je creditcard(Visa, MasterCard, AmEx), iDEAL (NL), PayPal, homebanking of KBC Online.
 • Vente-Exclusive.com uitsluitend samenwerkt met de grootste topmerken zoals Diesel, Kipling, Marlies Dekkers, Calvin Klein, Gucci, Flamant, D&G, Esprit, en vele anderen.
 • Je op Vente-Exclusive.com altijd zeker kan zijn dat je 100% orginele producten koopt. We werken immers uitsluitend samen met de producenten en erkende importeurs of distributeurs van de merken.

We beschouwen de merken waarmee we samenwerken als onze naaste partners. Hieronder vind je een overzicht van een aantal merken waarmee we regelmatig verkopen organiseren
Aigle
American Vintage
Bellerose
Bruphils
Buddha To Buddha
Calvin Klein
Caterpillar
Champion
Chantelle
Clarins
Converse
Cruyff
D&G
Delsey
Diesel
Dyrberg-Kern
Eastpak
Esprit
Filofax
Flamant
Fossil
Gentiluomo
Guess
Havaianas
Hampton Bays
Indian Rose
Kipling
K-WAY
Lafuma
Laura Ashley
L’Occitane
Le Coq Sportif
Lee
Lilliputiens
Marlies Dekkers
MEXX
Moschino
Muchacho Malo
Nautica
Nathan-Baume
New Zealand Auckland
Noukies
Otazu
Oxbow
Patrizia Pepe
Paige
Peak Performance
Piet Boon
Police
Puma
Replay
Rip Curl
Quiksilver
Rodania
Roxy
Russell Athletics
Samsonite
Santens
Simone Pérèle
Speedo
Strelli
Xandres


Word nu gratis lid van Vente-Exclusive.com en geniet van kortingen tot -70% op mode en lifestyle producten van topmerken!


note: alle tekst komt van www.vente-exclusive.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...