vrijdag 28 oktober 2011

Persbericht || Morning Energy app van Supradyn

Fit opstaan met de wake-up app ondanks de wintertijd.

Een uur langer slapen kost energie
Dit weekend mag iedereen een uur langer slapen. De Nationale Energie Barometer toont echter aan dat een uur extra slaap juist energie kan kosten. Licht heeft daarentegen een positief effect op het energieniveau. De wake-up app van Supradyn maakt hiervan gebruik.

De Energie Barometer is een jaarlijks onderzoek uitgevoerd door GFK onder 1.188 Nederlanders in opdracht van Supradyn multivitamine. Bij 8 uur slaap ligt het ervaren energieniveau op 7,1 terwijl het bij 9 uur of langer maar een 6,6 is. Dat extra uur slaap kan dus ten koste gaan van het ervaren energieniveau.

Effect van verzetten van de klok is groot
Wetenschappers van de Rijksuniversiteit Groningen en de Ludwig-Maximilians-Universitat Munchen hebben in 2007 al aangetoond dat de zomertijd een langdurig en behoorlijk groot effect heeft op onze biologische klok. Genoemde klachten zijn hoofdpijn, slaapstoornissen en stress. Dit weekend gaan we terug naar de werkelijke tijd, waardoor de biologische klok hiermee weer in de pas loopt.

Licht heeft een positief effect op het energieniveau
Het is wetenschappelijk bewezen dat licht een positief effect heeft op het ervaren energieniveau. Voor iedereen met een iPhone, iPad of Android is dit effect nu gratis binnen handbereik. De Morning Energy Alarm Clock van Supradyn is een wekker-app waarbij je wakker wordt met de opkomende zon. De donkere dagen hebben het aantal downloads doen stijgen tot over de 15.000.

De opkomende zon van de wake-up app van Supradyn maakt energiek wakker
Je kiest een tijdstip waarop je wakker wilt worden. De app begint een half uur voor dat tijdstip al met de zonsopgang. De watme ochtendgloed komt in een half uur op, tot de zon op volle kracht naar je toe straalt. Op het tijdstip dat je wakker wilt worden en de zon voluit schijnt, begint de gekozen muziek te spelen. Je hebt de keuze om door fluitende vogeltjes te worden gewekt of een liedje te kiezen uit de afspeellijst op de telefoon. Zo wordt je prettig en energiek wakker.

Supradyn multivitaminen activeren je natuurlijke energie
Voldoende slapen en prettig gewekt worden geven energie, dat voel je aan je lichaam. Ook voldoende beweging en gezonde voeding zijn van groot belang voor een energiek leven. Je lichaam heeft dagelijks de juiste voedingsstoffen nodig om energie te activeren en te kunnen blijven functioneren, na te denken en te bewegen. Supradyn multivitamine is speciaal ontwikkeld om, als aanvulling op de voeding, natuurlijke energie in het lichaam te activeren.

Klik hier om de wake-up app te downloaden.

Natuurlijk heb ik de app zelf ook gedownload. Hij werkt prima, maar let op dat je de app aan laat staan voordat je gaat slapen! (uitgeprobeerd op een Android/Samsung Galaxy Mini)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...