dinsdag 17 januari 2012

Persbericht | Deriva Jewels


behind the scenes fotoshoot SS2012


Deriva Jewels is een internationaal snel groeiend, Nederlands merk sieraden, dat zich richt op de stijlvolle en modebewuste vrouw van vandaag.
***
Het bedrijf is opgericht door de ondernemende Brabantse Dana Smit. Op haar 17e ging ze in New York studeren en daarna heeft ze in Frankrijk en Spanje gewoond en gewerkt. Door veel te reizen maakt ze kennis met andere culturen en invloeden, waaruit ze haar inspiratie haalt voor haar nieuwe collecties. Steeds weer is Dana verwonderd over de schoonheid, die in andere landen soms in de eenvoudigste voorwerpen en versieringen te vinden is. Buitenlandse reizen bieden voor haar dan ook een perfecte basis voor haar verrassende collecties.
***
Twee keer per jaar brengt Deriva Jewels een nieuwe collectie uit, waarbij smaakvol wordt ingespeeld op de allernieuwste trends. Inmiddels worden de collecties met succes wereldwijd op de markt gebracht.
Voor de nieuwe SS2012 collectie zijn vrolijke frisse kleuren gebruikt zoals o.a. geel, rood, groen en verschillende nude kleuren. Daarnaast is er gebruik gemaakt van diverse prachtige soorten edelstenen en is nieuw in de collectie: trendy lederen armbandjes in 5 verschillende kleuren met een bijpassend wisselsysteem d.m.v. leuke clips. Hiermee kun je zelf bepalen welke clip je aan het lederen bandje schuift en kun je op deze manier allerlei leuke combinaties helemaal zelf maken, passend bij de juiste outfit.
***
Alle sieraden zijn nikkelvrij en hypoallergeen en er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige Crystallized ™ Swarovski Elements. De sieraden worden door Deriva Jewels in Nederland met de hand gemaakt. De eigen Eau de Toilette wordt in opdracht van Deriva Jewels exclusief geproduceerd door een toonaangevende Europese fabrikant.


Wil je meer zien van Deriva Jewels? Natuurlijk te vinden op:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...