dinsdag 21 februari 2012

Huishoudbeurs | The Fashion Lisst

Ik zat eens oude berichten door te lezen, eens kijken wat ik vandaag; 21 januari 2011 een jaar geleden dus, online gezet heb:


Dit jaar is er weer de huishoudbeurs, van 18 tot en met 26 februari, in de RAI in Amsterdam.

Dit jaar ben ik er op donderdag 23 februari en moet ik werken bij stand van Defensie. Kom even hoi zeggen als je er bent, vind ik leuk! Als ik klaar ben ga ik zeker nog even kijken bij The Fashion Lisst, lijkt me erg leuk!!
Fashionista’s en andere modeliefhebbers zitten helemaal goed bij Huishoudbeurs 2012 in Amsterdam RAI vanwege een samenwerking met The Fashion Lisst: dé plek om de leukste merken tegen een zacht prijsje aan te schaffen en mode-inspiratie op te doen. Daarnaast organiseert Model Scouts Network op zaterdag 25 februari 2012 haar 7e ModelConvention. Meer dan 25 topscouts van (inter)nationale modellenbureaus gaan tijdens The Fashion Lisst op zoek naar toekomstig modellentalent. Eén entreekaart geeft de bezoeker toegang tot zowel de Huishoudbeurs als The Fashion Lisst. Beide evenementen worden gehouden van 18 tot en met 26 februari in Amsterdam RAI.
 
De Huishoudbeurs met een Fashion hal
Dat de Huishoudbeurs een geschikte plaats is om te shoppen en te worden geïnformeerd over de laatste trends op het gebied van mode was natuurlijk allang bekend. Maar dit jaar verlegt de Huishoudbeurs haar grenzen en lanceert hét shopping-walhalla van de Lage Landen: The Fashion Lisst Stock & Sample Sale. Met de komst van The Fashion Lisst, de grootste stock & sample sale van Nederland, met een grote variëteit aan midden - en hoog segment staat mode goed op de kaart tijdens de komende Huishoudbeurs. Modeminnende bezoekers kunnen zich tegoed doen aan de voorraden van eerdere collecties van bekende en wereldberoemde modemerken zoals Armani, Nolita, Aaiko, American Vintage en Atos Lombardini. Met een eigen hal en entree en modegerelateerd entertainment biedt The Fashion Lisst ook een platform voor talentvolle ontwerpers.
 
Huishoudbeurs 2012
Van 18 tot en met 26 februari 2012 wordt de Huishoudbeurs gehouden in de Amsterdam RAI. Beursbezoekers kunnen zich weer volop laten inspireren door de laatste trends op het gebied van mode, verzorging en lifestyle. Er valt daarnaast van alles te beleven aan entertainment en te proeven, te passen en te proberen op de beursvloer. Bezoekers profiteren uiteraard ook van de scherpe beursaanbiedingen. Zo’n 400 exposanten laten het grote publiek kennismaken met de nieuwste producten en diensten. Het centrale plein van de Huishoudbeurs wordt weer omgetoverd tot een verrassend festivalterrein op klein formaat: Festival Fantastique. Meer informatie over de Huishoudbeurs is te vinden op www.huishoudbeurs.nl.  
 
The Fashion LisstThe Fashion Lisst BV is een onafhankelijke organisatie met als doel een grote variëteit aan stock en samples van modemerken bij elkaar te brengen op één fashionable evenement.  Het biedt een enorme hoeveelheid merken op één locatie ondergebracht in overzichtelijke stands. Meer informatie over The Fashion Lisst is te vinden op www.thefashionlisst.com.
 
Model Scouts Network
Op zaterdag 25 februari organiseert Model Scouts Network www.modelscoutnetwork.com haar 7eModelConvention. Meer dan 25 (inter)nationale Top Scouts van modellenbureaus gaan tijdens The Fashion Lisst op zoek naar nieuw modellen talent. Potentiële modellen kunnen op 25 februari 2012, tegen betaling van € 50,-, deelnemen aan de ModelConvention waarbij deelnemers direct in contact worden gebracht met dé beslissingmakers uit de (inter)nationale modellenbusiness. De dagen voorafgaand aan de ModelConvention (18 t/m 24 februari), is het mogelijk gratis een intensieve training te ondergaan waaronder catwalk workshops, vraag & antwoord en foto advies door niemand minder dan Catwalkcoach Mariana Verkerk (o.a. bekend van Holland’s Next Topmodel). Deelnemers worden op deze manier in de gelegenheid gesteld om goed voorbereid op de ModelConvention van 25 februari te verschijnen. Model Scouts Network is op zoek naar potentiële en ambitieuze modellen (jongens en meisjes) tussen de 13 en 30 jaar.

Bron afbeeldingen en tekst: www.huishoudbeurs.nl
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...