woensdag 22 februari 2012

Truly Yours | Mijn eerste beautybox


Heb je de Truly Yours box van Februari nog niet gehad, dan raad ik het aan om niet verder te kijken. Ik ga na de klik vertellen wat er in zit!
Mavala Nail Color Cream
Voer voor nagellakfetisjisten, de Nail Color Cream van Mavala. Kleine flesjes - dus ruim voor het stadium uitdroging leeg - in up-to-date kleuren: suikerzoet, helemaal catwalk spring/summer 2012.
4,99eu voor 5 ml (fullsize)

Lancaster 365 Cellular Elixir Intense
Het is net een som in een flesje: jij bent jij, trek daar een jaar of tien vanaf, en je hebt de jeugd. En dus de toekomst. Een weergaloze antioxidantencocktail die huidschade herstelt bij de wortel: het DNA.
Dit is een miniatuurflacon van 5ml, vanaf 69eu voor 30ml.

Lancaster Sun Sport Easy on Gel
Voorjaarszonnetje? Smeren is het mantra. Een rondje joggen of een (beetje) actieve vakantie schreeuwen om een innovatieve textuur die water- en zweetbestendig is. Deze Sun Sport Easy on Gel met SPF 20, basically.
Dit is een sachet van 10 ml, vanaf 29eu voor 75ml.


Make-up Studio Cream Eyeliner
Een wonderbaarlijk krachtige eyeliner in crèmevorm, voor klassiek scherpe flicks of fotogenieke smoky eyes. Verstopt in het slanke dopje: tadaa! Een uitschuifbaar kwastje.
14,90eu voor 2ml (fullsize)

 Brazilian Fruit Body Boter
Klinkt boterzacht aanlokkelijk? Dan juich je bij het gebruik van deze rijke, romige, smakelijk geurende en parabeenvrije Body Boter. Amost good enough to eat. Almost.
13,95 voor 200ml (fullsize)

Dit was mijn eerste beautybox en ook nog eens mijn eerste filmpje, laat maar weten wat je er van vindt!

Wil je meer weten over de truly yours box, of waar je de producten kunt kopen? Kijk dan op www.trulyyours.nl
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...