donderdag 15 maart 2012

Persbericht | Primark Zomercollectie 2012

Wat heb ik zin in de zomer zeg! Nu we al een voorproefje van de zomer gehad hebben, ik bedoel, een voorzichtig lentezonnetje hebben mogen voelen, wil ik alleen maar meer! Bij zomer denk ik aan vrolijkheid, kleur en vrijheid. Het lookbook van de zomercollectie van Primark dit jaar voldoet in ieder geval aan mijn wensen.

 

In de nieuwe Primark collectie draait het allemaal om individualiteit en persoonlijke stijl. Het is een knipoog naar de elegante vrouwelijke vormen uit de jaren vijftig, wat betekent dat je capribroeken mag verwachten in combinatie met bustiers om het vrouwelijke lichaam te accentueren. De retrostukken zijn gemoderniseerd met opvallende opdrukken. Dankzij de felle accenten rood en goud, roze en oranje, turquoise en geel doet ieder kledingstuk denken aan een kleurrijke flamencojurk tegen een achtergrond van zwarte en neutrale tinten.
In de zomer van 2012 voeren opdrukken en patronen de boventoon. De collectie is ge├»nspireerd door dieren met hier en daar een luipaardprint voor een echte Amerikaanse vintage uitstraling. En daar hoor je natuurlijk je ‘cat eye’ zonnebril bij te dragen!
De bloemen zien eruit alsof ze ieder moment tot bloei kunnen komen. We zien opvallende boeketten hele stukken van de kledingstukken bedekken en meer exotische levendig gekleurde Hawaiiaanse bloemen. Warme juweeltinten bovenop zwart geven de stukken een kleurrijk effect. Stoere motieven die contrasteren of juist mooi combineren, zorgen voor een nieuwe speelse look. Deze exotische look is nog mooier gemaakt met verfraaiingen met kleur en lovertjes in combinatie met opdrukken. Denk aan korte broeken in felle kleuren, T-shirts met opdruk met een comfortabele pasvorm en tunieken met bloemenprints.
En voor meiden die gewoon plezier willen maken, introduceren we een aantal spannende nieuwe elementen! De pasvormen uit deze collectie zijn nog altijd vrouwelijk, maar dit keer gecombineerd met een moderne look voor vrouwen met een rebels karakter. Dankzij de sportieve ondertoon zijn de pasvormen nog altijd vlot en strak. In deze zomerse collectie is gebruik gemaakt van felroze, oranje, neongeel en felwit in heel gevarieerde kleurencombinaties. Neonkant geeft deze sportieve look een mooie vrouwelijke uitstraling. Wij zijn klaar voor een kleurrijke zomer. Jij ook?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...