donderdag 31 mei 2012

Persbericht | Wrapp

Op het allerlaatste moment nog een cadeautje kopen? Of heb je zelfs daar geen tijd voor? Ik denk dat dit echt de ideale uitvinding is! Lees onderstaand bericht over Wrapp, de nieuwe app via Facebook.
Bron: Google

Wrapp is de eerste social gifting app waarmee je je Facebook-vrienden iedere dag cadeaubonnen kunt geven. Het is nog nooit zo leuk geweest om je vrienden met cadeaubonnen van aansprekende en opvallende merken uit binnen- en buitenland te verrassen en te verblijden. Na eerdere succesvolle introducties in Zweden, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Finland zal Wrapp in de komende periode ook de harten op de Nederlandse markt veroveren. Dat Wrapp uit Zweden komt, mag geen verrassing heten: het Scandinavische land introduceerde in het verleden al meerdere succesvolle internetbedrijven als Skype en Spotify.


“Wrapp is veel leuker dan het achterlaten van een standaardbericht op iemands Timeline op Facebook”, zegt Mariolein van der Plas, country manager voor Wrapp in Nederland. “In plaats van alleen ‘Van harte gefeliciteerd!’, ‘Hou je haaks’ of ‘Ik kijk uit naar onze afspraak aanstaande zaterdag!’ op de tijdslijn van je vrienden achter te laten, kun je nu met Wrapp je berichten nóg leuker maken door hen ook met een cadeaubon te verrassen. Want laten we eerlijk zijn: wat is er leuker dan het geven of ontvangen van een verrassing?”


De retailers met wie Wrapp een samenwerking is aangegaan, zijn:
9 Straatjes Online – Al het leuks van de winkels uit de beroemde 9 Straatjes samen in één webshop: mode, sieraden, kids, lifestyle, boeken & originele cadeaus…
America Today – toonaangevende modemerken uit Amerika
Bike Totaal – dé fietsspecialist met meer dan 270 winkels in Nederland
Blond Amsterdam – bekend van het kleurrijke en vrolijke servies met een Amsterdams tintje
Bol.com – het grootste online warenhuis van Nederland voor onder meer boeken, films, cd’s en speelgoed
Fab – Amsterdams accessoirelabel van prachtige tassen, portemonnees en sieraden met inmiddels een wereldwijde bekendheid
Fonq – het eigentijdse webwarenhuis met honderden producten voor in en rond het huis Frederique’s Choice – bloemen van voormalig topmodel Frederique van der Wal
Happy Socks – vrolijke, kleurige sokken voor hem én voor haar
lief! lifestyle – het toonaangevende Nederlandse label voor babykleding, kinderkleding en nog veel meer
O’Neill – het originele surf-, sneeuw- en lifestylemerk uit Californië
Perry Sport – de toonaangevende retailer op het gebied van outdoor- en sportkleding
VriendenLoterij – winnen is leuker met de VriendenLoterij. Activeer een gratis lot en win met je vrienden!
WE Fashion – eigentijdse mode voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes
Wouter Kolk, CEO WE Fashion: “WE Fashion is volop in beweging, offline en online. Met Wrapp integreren we de on- en offline-wereld verder via social media. Vanaf nu is het mooiste cadeau, een WE-cadeaubon, vanuit huis aan je beste vrienden te geven”.
Imme Rog, managing director VriendenLoterij, vult aan: “Wrapp heeft een nieuwe manier gevonden om smartphones en sociale netwerken in te zetten bij het geven van online cadeaus, en dat kan ook een cadeaulot van de VriendenLoterij zijn. Wat ik het interessantst aan Wrapp vind, is dat de VriendenLoterij door je eigen vrienden en familie wordt aanbevolen. Dit maakt het nog vertrouwder.”


De bovengenoemde topmerken zijn slechts het begin: Wrapp verwacht dat in de komende weken zich nog vele andere merken bij de social gifting app aansluiten.
Begin vandaag nog te Wrappen!Om je vrienden vanaf heden met cadeaubonnen te verrassen en te verblijden, download je de Wrapp-app via de App Store van Apple, Google Play of via www.wrapp.com. Log vervolgens in met je Facebook-gegevens.


Wrapp: uit ZwedenAfgelopen november 20122 begon Wrapp met het social gifting-concept in Zweden, en vanaf maart is de dienst ook in de rest van Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk beschikbaar. Sinds april van dit jaar is Wrapp in de Verenigde Staten actief.
Sinds de lancering van Wrapp in november 2011 hebben 250.000 mensen hun vrienden al meer dan 1,7 miljoen cadeaubonnen cadeau gedaan, die bij meer dan 70 Europese en Amerikaanse retailers met wie Wrapp samenwerkt, kunnen worden verzilverd. Deelnemende retailers rapporteren dat de waarde van de aankopen die ermee worden gedaan gemiddeld tenminste vier tot zes keer de waarde van de cadeaubon bedragen. 


Over WrappWrapp, de eerste social gifting app waarmee je Facebook-vrienden digitale cadeaubonnen van bekende merken en winkels cadeau kunt doen. Wrapp werd in de eerste helft van 2011 opgericht door een groep serial entrepreneurs. Wrapp is gevestigd in Stockholm en heeft kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Taiwan en Nederland. Voor meer informatie over deze eerste social gifting app: www.wrapp.comIk denk dat ik dit wel eens uit ga proberen, jij ook?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...