woensdag 11 juli 2012

Persbericht | The Young Fashion Collective in Sugarfactory
The Young Fashion Collective: fashion meets clubbing
AFW: going down(town) in Sugarfactory

Amsterdam 11 juli 2012 - Voor alle modeliefhebbers die helaas niet Amsterdam Fashion Week Uptown kunnen bijwonen, biedt The Young Fashion Collective in Sugarfactory aanstaande vrijdag 13 juli uitkomst. Dit evenement behoort tot het downtown programma van Amsterdam Fashion Week, wat voor iedereen toegankelijk is! 

Fashion meets clubbing
The Young Fashion Collective is een samenwerking tussen verschillende, nieuwe Nederlandse modelabels. De vijf merken Topanga Feathers, Mimi et toi, Nola Nova, O My Bag en Jade Amsterdam zullen tijdens deze modeshow hun gloednieuwe collecties laten zien in de sfeervolle Sugarfactory. Fashion meets clubbing, een dubbel leuke avond dus! De deuren zijn om 20.00 open en om 21.00 begint de show.

Items scoren
De entree voor deze show van talenten is gratis en na afloop krijg je ook een leuke goodiebag mee naar huis. Heb jij niet genoeg aan een goodiebag en wil jij dat o-zo-leuke item van één van de bovengenoemde merken scoren, dan kan dat na de show! Er zijn stands van de diverse merken te vinden in Sugarfactory, dus na afloop van de fashionshow kun je op je gemak alles nog even bekijken.

Afterparty 
Na deze catwalkshow is het feest nog niet over, want er is of course nog een afterparty genaamd “Zoet”! Vanaf 23.00 krijg je de beste hiphop en R&B beats te horen van DJ Turne, Team Chachi, Clyde Semmoh, Lee Millah, Rob Black en Chamireaux MC. 

Als jij zeker wilt zijn van een plekje tijdens dit spectaculaire evenement, zorg er dan voor dat je op “attend” klikt op de Facebook eventpage van The Young Fashion Collective. Trek je mooiste outfit maar aan en geniet van een avondje fashion en muziek! Kijk voor meer informatie op www.theyoungfashioncollective.comwww.facebook.com/TheYoungFashionCollective en www.sugarfactory.nl

Ik ben erbij! Jullie ook?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...