donderdag 24 januari 2013

persbericht | Van den Assem does it again!

In 2010 blogde ik er al over, de Ugg Outlet Sale by Van den Assem in Rotterdam, wat een succes was dat! Stiekem hoopte ik er op dat dat nog eens zou gebeuren... en ja hoor, geweldig, Van den Assem flikt het nog een keer. Deze keer ook online! Kortingen tot 50%. Ik meen me te herinneren dat in de outlet van 2010 de kortingen hoger waren, maar who cares, want nu hoef je niet eens de deur uit en verkleumen in een rij van een paar honderd meter. Vanuit je luie stoel kun je nu met korting Ugg's shoppen. Who's with me?

Lees hieronder het persbericht.


Van den Assem Schoenen pakt wederom uit met UGG Australia outlet
Tijdelijke outlet met zachte laarzen tegen zachte prijzen


Tijdens het koude winterweer is niets lekkerder dan je voeten in warme, zachte UGG Australia laarzen te nestelen. Jammer dat het merk bijna nooit voor minder dan de winkelwaarde wordt verkocht. Daar brengt Van den Assem Schoenen deze winter wederom verandering in. Drie jaar na het grote succes van de pop-up UGG Australia store in het Rotterdamse Postkantoor pakt het schoenenbedrijf weer uit met een tijdelijke verkoop van de populaire laarzen tegen lagere prijzen (minder dan honderd euro!). En daar hoeven UGG fanaten dit keer niet urenlang voor in de rij te staan, de zachte laarzen tegen zachte prijzen zijn verkrijgbaar bij alle winkels van Van den Assem Schoenen én online. Zo kan iedereen uit het hele land de UGG Australia laarzen bestellen vanuit de luie stoel. Dat is dubbel comfortabel!

Het concept UGG
Fashionista of niet, bijna iedere vrouw (en menig man) heeft wel een paar zalig warme UGG Australia laarzen in de kast. Omdat het merk zo populair is, zie je de met schaapswol gevoerde laarzen bijna nooit met een kortingskaartje in de winkel. Maar het Rotterdamse Van den Assem Schoenen heeft een bijzondere band met het van oorsprong Australische merk. De schoenenzaak was dertien jaar geleden één van de eerste schoenenwinkels in Nederland die de laarzen verkocht. Daarnaast heeft de Shoe Club, een zusteronderneming van Van den Assem Schoenen, de grootste UGG Australia shop-in-shop van de Benelux. Vandaar dat Van den Assem van UGG Australia exclusief de eyecatchers uit de afgelopen collectie mag verkopen in de winkels en in een tijdelijke online outlet store. Met kortingen van 50 procent!

Pop-up store al eerder gehoord
In het kader van het eigen honderdjarig jubileum organiseerde Van den Assem Schoenen in 2010 de veelbesproken UGG Australia outlet in het Rotterdamse Postkantoor. Meer dan 120.000 UGG fans uit heel Nederland stonden urenlang in de rij om laarzen of accessoires van het beroemde merk te bemachtigen. Vanwege dat grote succes heeft Van den Assem besloten dat er weer een tijdelijke outlet moet komen. Dit keer zonder lange rijen, in alle winkels én met het comfort van online bestellen.  Van den Assem bezorgt de schoenen dan binnen vijf dagen.

Algemene informatie

Het familiebedrijf Van den Assem is een eeuw geleden gestart door Lambertus van den Assem met een winkel op de Rotterdamse Kruiskade. Hij verkocht ‘schoenen in het betere genre’, van mooi materiaal en met een goede leestvorm. Dit doet Van den Assem nog steeds, al let de huidige generatie ook op het modebeeld. De winkels voeren een ruim aanbod van heren- en damesschoenen van luxe merken waaronder Tod’s, Hogan, Fred de la Bretoniere, Van Bommel, Magnanni en Santoni. Het Rotterdamse familiebedrijf sinds 1910 heeft inmiddels twaalf zaken, een webshop en een lange traditie. Kwaliteit en comfort gegoten in mooi schoeisel is nog steeds de kernwaarde. Inmiddels wordt het bedrijf gerund door alweer de derde generatie.

Overige informatie
Website:     www.assem.nl
Outlet: 50 % korting op geselecteerde paren UGG Australia laarzen , in de 12 winkels van Van den Assem Schoenen én in de online outlet store.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...